Copyright 2017 by Maankruid. Website powered by Wix.

NATUURLIJKE COSMETICA

"Holistische gezondheid betekent ook je huid voeden met de juiste ingrediënten. Pas dan kun je echt stralen van binnenuit."

Als je de keuze maakt om gezonder te gaan eten, meer te bewegen en meer te ontspannen, dan wil je ook dat wat je op je huid smeert deze manier van leven ondersteunt. Je huid is je grootste orgaan en neemt op wat je erop smeert. In gangbare cosmetica zitten veel stoffen die schadelijk kunnen zijn: parabenen, sulfaten, minerale oliën, fluoride en nog veel meer. Het is daarom raadzaam om te kiezen voor cosmeticamerken die kiezen voor natuurlijke ingrediënten, of om bepaalde producten zelf te maken.

ROL VOOR MAANKRUID

  • weet je niet welk merk bij jou past?

  • wil je zelf cosmetica maken, maar weet je niet hoe?

  • heb je nog nooit meer gebruikt dan zeep en Nivea en wil je nu een uitgebreider programma?

  • zie je door het groene aanbod het bos niet meer?

 

Maankruid helpt je graag om een natuurlijk beauty regime te ontwikkelen dat voor jou geschikt is. Met een opleiding tot schoonheidsspecialiste en jarenlange ervaring in de cosmeticawereld kan ik je vertellen welke producten passen bij jouw huidtype en wensen, en na inmiddels een aantal jaar zelf natuurlijke cosmetica te gebruiken heb ik een hele lijst aan heerlijke producten die echt werken en die ik graag met je deel. Jij vertelt mij wat je mooi en fijn vindt en zo maken we samen een plan voor jouw groene beauty regime.

TARIEF

Een detox je cosmetica-consult kost 40 euro. Dit is inclusief een puur natuur Maankruid lippenbalsem.