Copyright 2017 by Maankruid. Website powered by Wix.

SACRED SELF-CARE

~een love affair~

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sacred Self-Care is een love affaire met jezelf in vrouwelijke waardigheid, wellbeing en bezieling. Je in verbinding voelen met Creatie, Moeder Aarde en alles en iedereen waar je hart naar uitgaat.

 

Sacred Self-Care gaat over jouw ware bestemming.  En over het voeden, laten groeien en beschermen van alle levensgebieden die daar deel van zijn. Door jezelf te helen, heel je het grotere geheel.

We gaan hierbij op een gezamenlijke zoektocht waarbij ieder bijdraagt vanuit haar eigen unieke bijzondere zelf. We zijn onderweg naar een respectvol leven in gepassioneerde verbindingen.

"Pleasure comes from relationships
Pleasure comes from giving your gift and joining with someone else"
~Barbara Marx Hubbard ~

 

In een aantal zondagen duiken we met elkaar in het thema sacred self-care en haar verschillende onderdelen. Om  We zingen, dansen, delen onze gevoelens en ervaringen, we wisselen kennis uit, creëren rituelen en houden ceremonies.

Zondag 17 juni van 11 tot 17 uur – Persoonlijk altaar of krachtplek maken

We gaan aan de slag met het creëren  van een persoonlijk altaar of krachtplek, waardoor je  een sterke verbinding kunt ervaren met datgene wat echt belangrijk voor je is.. Om zo je droom te voeden en deze ook daadwerkelijk gestalte te geven.

We luisteren daarbij naar wat er in ons leeft, naar elkaar en naar de natuur om ons heen op Welhoven. We dansen en zingen onze verlangens en we maken als afsluiting een reis langs alle krachtplekken die we gebouwd hebben.

 

 

Zondag 19 augustus van 11 tot 17 uur – “Now I walk in Beauty”

Een dag rond schoonheid en vrouwelijke waardigheid. Een dag om onszelf en elkaar de zo nodige liefdevolle en warme aandacht te geven. We verwarmen ons lichaam door te dansen. Hoe is het als er speciaal voor jou gezongen wordt? En we maken deze dag onze eigen verzorgingsproducten. Om ook thuis verder te gaan met sacred self-care!

Praktisch
Locatie: Welhoven, Werkhorstlaan 2a, 8385 GJ Vledderveen (Dr)
Kosten: € 50 per dag Incl. koffie/thee en vegetarische lunch

 

Voor vragen en aanmelden voor deelname aan een cirkel bel 06-51381502 of laat een berichtje achter via de contactpagina.