Copyright 2017 by Maankruid. Website powered by Wix.

WIL JIJ AAN DE SLAG MET EEN GEZONDERE LEEFSTIJL MAAR KUN JE DAAR WAT MEER HULP BIJ GEBRUIKEN? OF HEB JE BEHOEFTE OM WEG VAN ALLE DRUKTE EVEN DE RUIMTE TE HEBBEN OM JOUW WELZIJN OP DE EERSTE PLAATS TE ZETTEN?

Bij Maankruid kun je ook een meerdaagse behandelretraite boeken waarbij je ongestoord de focus kunt leggen op jouw gezondheid. In een paar dagen gaan we samen kijken hoe jouw welzijn geoptimaliseerd kan worden.  We gaan eerst op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en maken daarna een plan op maat dat je gedurende je verblijf al gaat volgen, zodat het eenmaal weer thuis makkelijker is om te integreren in je leven.  We kijken niet alleen naar het lichamelijke stuk, maar proberen ook om je geestelijk en emotioneel meer richting balans te brengen.

 

De invulling van jouw tijd bij Maankruid gaat in overleg; met als leidraad orthomoleculaire therapie volgens de PNI. Dit betekent dat we eerst jouw levensstijl optimaliseren: we kijken naar voeding, beweging, stressfactoren en bioritme. Vervolgens kijken we hoe jouw klachten zijn ontstaan om van daaruit een plan tot herstel te maken.  We gaan samen kijken wat jij nodig hebt om in je dagelijkse leven weer gezond te zijn. Als je bijvoorbeeld meer wil leren over hoe je op simpele wijze gezond, simpel en lekker voor jezelf kunt koken plannen we tijd in om samen te koken. Heb je geen idee hoe een natuurvoedingswinkel of boerenmarkt te navigeren dan gaan we samen boodschappen doen. Wil je een dagelijkse behandeling met reiki dan is dat ook een mogelijkheid.  

 

En ondertussen is er ook genoeg ruimte voor tijd voor jezelf, om te wandelen, in het gras te liggen of alleen maar naar de vogels te luisteren.

 Je verblijft in een houten huisje dat je helemaal tot jezelf hebt. Hier kun je je terugtrekken en heerlijk tot rust komen. Een aantal maaltijden gebruiken we samen in de keuken van het grote huis, dit gaat in overleg.  

 

Voorafgaand aan je retreat hebben we uitgebreid contact om jouw wensen en hulpvraag helder te krijgen, en maak ik in grote lijnen een plan. Naar aanleiding van ons eerste gesprek vullen we de details samen in.

MIDWEEK RETREAT

Aankomst maandag om 12 uur - vertrek vrijdag om 16 uur

Incl. 2 maaltijden per dag en dagelijkse 1-op-1 sessies 850 euro

WEEKEND RETREAT

Aankomst vrijdag om 12 uur - vertrek zondag om 17 uur

Incl. 2 maaltijden per dag en dagelijkse 1-op-1 sessies 450 euro

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en voor vragen over de mogelijkheden kun je tijdens kantooruren contact met met mij, Annedoor, opnemen via: 06-51381502.

TIJD, AANDACHT EN RUIMTE VOOR JOU......