Copyright 2017 by Maankruid. Website powered by Wix.

Each time women gather together in circles with one another, the world heals a little more

VROUWELIJKE VERBINDINGEN: EEN WEEKEND OM TE HELEN EN VIEREN


VRIJDAG 13 OKTOBER 18.00 UUR TOT ZONDAG 15 OKTOBER 17.00 UUR 2017

WELHOVEN, VLEDDERVEEN (Dr)

We maken dit weekend contact met de volgende aspecten van het vrouw zijn:

 • De verbinding met je innerlijke levens

  Wat leeft er in ons? Wat zijn onze oprechte verlangens en beweegredenen? Vele mogelijkheden liggen in onszelf besloten.

   

 • De verbinding van vrouwen onderling

  Hoe kun je vanuit jouw unieke print in liefde en vertrouwen bijdragen aan een levend web van vrouwelijke saamhorigheid? Hoe kan deze verbondenheid jou inspireren en voeden?

   

 • De verbinding met de Grote Stroom

  Hoe kun je bewust deel uitmaken van Creatie? Hoe kun je je open stellen voor dat wat Creatie nu zoekt?

 

Samen creëren we een veilige en open sfeer om te ervaren wat deze verbindingen voor ons betekenen. We geven expressie aan onze veelkleurigheid en luisteren naar dat wat stil is en gehoord wil worden.

Een weekend met meditatie, dansen, schrijven, tekenen, gedichten maken, vertellen, wandelen, zingen, luisteren en trommelen. Op zaterdagavond komen we samen in een drum-, dans en zangcirkel.

Deze dagen bieden je de ruimte om te ontdekken wat er in jou leeft en om de kracht en rijkdom van vrouwen in samenzijn te ervaren.

 

Je bent van harte welkom!

Anna de Jong & Annedoor Koelman

PRAKTISCH:

 

Kosten
​€ 249,- inclusief overnachtingen in een gedeelde 2-persoonskamer met douches & toiletten op de gang, alle maaltijden, beddengoed & handdoeken

€ 209,- inclusief alle maaltijden, exclusief overnachtingen

 

Er is plek voor 13 deelneemsters

 

Locatie en adres
Welhoven
Werkhorstlaan 2
8385 GJ Vledderveen (Dr)
www.welhoven.nl

 

Eten en drinken
Alle maaltijden zijn vegetarisch en gemaakt met biologische en lokale ingrediënten. Lunches en diners zijn gezamenlijk, voor het ontbijt staat een licht buffet klaar waar tussen 8 en 10 uur gebruik van gemaakt kan worden. Koffie en (kruiden)thee is gedurende de dag beschikbaar. Met dieetwensen kan rekening gehouden worden.

 

Over ons
Anna de Jong is één van de oprichters en tevens teamlid van Welhoven. Ze geeft op diverse manieren expressie aan haar passie voor zingen, dansen en healing.

Na haar opleiding aan de Kunstvak Hogeschool Codarts te Rotterdam, heeft zij werk gevonden in de begeleiding van mensen, jong en oud, door muziek, zang en healing. Zij heeft een praktijk voor coaching. Momenteel volgt ze de tweejarige opleiding Pansori Living Sound, deze opleiding is gericht op het inzetten van de stem voor veranderings- en genezingsprocessen. www.welhoven.nl

 

Annedoor Koelman is orthomoleculair therapeute en richt zich met haar praktijk Maankruid op de gezondheid van vrouwen. Zij werkt op een holistische manier en kijkt naar het individu. Het bij elkaar brengen en verbinden van vrouwen is voor haar een roeping, zoals ook het delen van vrouwenwijsheid.

Aanmelden
Om je aan te melden kun je een email sturen naar anna.de.jong@planet.nl of bellen met 06-18 66 43 82.